Nya möjligheter

Ett nytt år fyllt av möjligheter har precis startat. Flera nyheter är planerade att släppas under året vilka kommer skapa nya möjligheter till våra kunder.
Publicerad: 24 januari 2024
Närbild på sortiment från ACS Nordic AB

Äntligen har 2024 inletts

Nya år erbjuder ofta nya möjligheter, så även 2024! Redan i vår kommer vi presentera flera nyheter vilka förväntas skapa enorma möjligheter för våra kunder. Dels utveckling av befintliga produkter, dels större nyheter vilka kommer komplettera vårt nuvarande utbud. Vi har stora förhoppningar på de kommande stora nyheterna och är säkra på att de kommer bidra till säkerheten i vårt samhälle på ett effektivt sätt.

Till dess att vi får lov att publicera årets nyheter, kommer vi ta en närmare titt på det sortiment vi erbjuder idag. Ett sortiment som vi under många år byggt ut och utvecklat utifrån teknikens ständiga utveckling och branschens krav.

Underlättande produktsegment

Vår produktindelning genom segment ska underlätta för våra kunder att hitta produktkategorier utifrån aktuellt behov. Varje segment innehåller flera kategorier och visar de enheter som bäst är lämpade att användas i det syfte segmentet avser.

Vårt stora sortiment uppdateras löpande! Vi har ett stort utbud av godkända sirener och blixtljus enligt EN54-3 och EN54-23, även enheter anpassade för Ex och MED. Dessutom ingår larmsändare, strömförsörjning samt många tillbehör.

 


Riskera inte att missa kommande nyheter

För att inte missa nyheter och viktig information vill vi tipsa på att följa ACS Nordic AB på LinkedIn. Där lägger vi löpande upp nyttig och inspirerande inlägg.

Följ @ACS Nordic AB på LinkedIn