Tjänster

Våra produkter vore ingenting utan våra tjänster. Även om vi vet att du besitter stor kunskap, många önskemål och lång erfarenhet så tror vi att vi kan hjälpa dig till en ännu bättre lösning genom att snacka lite. Testa oss!


Läs mer om våra tjänster

För att säkerställa god kunskap och ett toppklassigt slutresultat, erbjuder vi inte endast förstklassiga larmdon. Utan även tjänster såsom utbildning, besiktning, konsultering och projektering. Fel larmdon på rätt plats, eller rätt larmdon på fel plats, kan vara avgörande för både den ekonomiska effektiviteten för ett projekt och inte minst chansen att rädda liv.

Vi har ett samarbete med AR Brandsäkerhet, tillsammans erbjuder vi bland annat besiktning och konsultuppdrag. Vår samarbetspartner AR Brandsäkerhet, är ett certifierad besiktningsföretag.

Läs mer om AR Brandsäkerhet

Larmdon som räddar liv

Vi från ACS Nordic är väl medvetna och mycket stolta över att många av de produkter som vi erbjuder faktiskt är livsavgörande för säkerheten i dess omgivande miljö. Produkterna monteras inte bara för sakens skull, och vi vill inte att våra produkter appliceras på vare sig fel plats, eller på fel sätt. Att kommunicera med våra kunder för att optimera förutsättningarna för våra produkter är därför en viktig del i vårt arbete.

Vad kan vi hjälpa just er med? Tveka inte att kontakta oss, så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning på era problem!

Om oss

Försäljning av blixtljus och sirener på den nordiska marknaden. Stort utbud av larmdon godkända enligt EN54, även enheter anpassade till Ex- och MED-klassade områden.
Nyhetsbrev
Registrera dig till vårt nyhetsbrev för alla nyheter, info samt tips & trix.
Nyhetsbrev

Öppettider

  • Mån–tor: 07.30–16.30
  • Fre: 08.00–15.00
Följ oss!
ACS Nordic AB
Söderby Gårds Väg 11A
147 60 Uttran
© 2023 ACS Nordic. All rights reserved. | Integritet och cookies.
phone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-up-circle