Om oss

ACS Nordic erbjuder larmdon i form av blixtljus och sirener för den nordiska marknaden. I vårt breda sortiment ingår ett stort utbud av Ex-/marinklassade larmdon, även godkända enheter för EN54-3 och EN54-23.


"Vår kunskap och kompetens är den främsta produkten vi har och den är faktiskt helt gratis!"

Blixtljus, sirener och massor av kunskap och erfarenhet

ACS Nordic kan allt om larmdon i form av blixtljus och sirener på den nordiska marknaden. I vårt breda sortiment av blixtljus, sirener, indikatorer med mera ingår ett stort utbud av godkända enheter för EN54-3 och EN54-23. Även Ex- /marinklassade larmdon. Dessutom erbjuder vi larmsändare, strömförsörjning och branddetektorer samt många tillbehör!

Produkterna är långt ifrån allt

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter. Det vi lärt oss under åren är att erfarenhet när det kommer till val av kritiska komponenter sparar mycket pengar i det långa loppet.

Detta är anledningen till att vi valt att endast jobba med leverantörer som ligger i framkant inte endast när det gäller teknik- och produktutveckling, utan även när det gäller produktionskvalitet, dokumentation, certifieringar etc. Vårt mål är att optimera varje lösning.

Team ACS Nordic AB

Det är vi som tillsammans möjliggör ACS Nordic's framgångssaga

Vår historia tåls att berätta

En framgångssaga utan lyckligt slut… för den här sagan har vi för avsikt att inte avsluta, den ska fortsätta utvecklas varje dag!

Grunden till ACS Nordic ligger hos det som idag är ett systerbolag, Acumo AB. Då, 2003 ingick försäljning av larmdon med tillbehör i Acumos ordinarie sortiment, men såldes via en separat hemsida larmdon.se "En del av Acumo".

Huvudkontoret låg då, precis som nu i Uttran strax utanför Stockholm. Här finns även vårt stora lager som vi anpassar efter våra kunders behov.

Larmdon.se en del av Acumo

2017 blev starten för ACS Nordic AB (Acumo Communication Solution Nordic AB). Januari 2017 valde framgångsrika Acumo AB att bryta ut sin försäljning av larmdon med tillbehör. Uppdelningen av bolaget blev ett naturligt steg i bolagets utveckling och strategiska plan framåt.

Även om det som en gång var ett bolag nu är två, jobbar vi tätt tillsammans och sitter fortfarande i samma lokaler i Uttran, strax utanför Stockholm. Vi har samma ledning och delar på flera funktioner som fördelar sin tid mellan bolagen.

 

ACS Nordic AB

ACS Nordic AS startar. ACS Nordic utökar med ett kontor även i Norge. Projektsäljare Johan Nilsson utgår från Norge-kontoret men assisterar lika mycket den svenska marknaden.

ACS Nordic AS

Ny ägarstruktur. Sedan 1 april 2019 ägs ACS Nordic AB av Indutrade. Nu är vi en del av koncernen som har mer än 200 dotterbolag med tillsammans över 7000 anställda i 32 länder.

Vårt arbetssätt ser ut precis som innan ägarbytet och leds av Mikael Törnberg (VD) som var med och grundade ACS Nordic AB.

Idag är vi totalt 9 kollegor som jobbar för ACS Nordic AB

Flera av oss som jobbar för ACS Nordic, fördelar vår tid mellan ACS Nordic & systerbolaget Acumo AB. Tillsammans ser vi till att framgångssagan fortsätter att utvecklas varje dag.

Det som inte blir bättre… upphör att vara bra!

Vi vill självklart bidra till att göra våra kunders affärer bättre och än mer hållbara. Kontakta oss så får vi bidra med vår kunskap.

Stolta är vi en del av Indutrade

Sedan 1 april 2019 ägs ACS Nordic AB av Indutrade, och ingår nu organisatoriskt i Indutrades affärsområde Industrial Components.

Vårt arbetssätt ser ut precis som innan ägarbytet och leds av Mikael Törnberg (VD) som också var med och grundade ACS Nordic AB.

Indutrade ägare av ACS Nordic

Läs mer om Indutrade

Om oss

Försäljning av blixtljus och sirener på den nordiska marknaden. Stort utbud av larmdon godkända enligt EN54, även enheter anpassade till Ex- och MED-klassade områden.
Nyhetsbrev
Registrera dig till vårt nyhetsbrev för alla nyheter, info samt tips & trix.
Nyhetsbrev

Öppettider

  • Mån–tor: 07.30–16.30
  • Fre: 08.00–15.00
Följ oss!
Acumo Communication Solution Nordic AB
Söderby Gårds Väg 11A
147 60 Uttran
© 2024 ACS Nordic. All rights reserved. | Integritet och cookies.
phone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-up-circle