Vi växer!

Inte nog med att vi nyligen flyttade in vår ekonomifunktion inhouse, nu har vi även utökat vårt projektsäljarteam.
Publicerad: 19 maj 2022

Vi på ACS Nordic är glada och stolta över vårt koncept. Att förse Norden med enheter och kunskap kopplat till larmdon. Tack vare att vi under maj utökade vårt team med en ny projektsäljare, från 2 till 3, kan vi nu möta våra kunders behov ännu mer effektivt samtidigt som vi kan ta oss an nya kunder och sprida vår entusiasm för larmdon.

Våra produkter har stor efterfrågan och vi märker att vår kunskap- och kompetens behövs för att säkerställa att rätt enheter planeras in i våra kunders projekt. Allt för att säkerställa bästa hållbara slutresultat. Därför är vi väldigt tillfreds med att vi växer även internt! Nu är vi totalt 9 resurser som möjliggör ACS Nordics framgångssaga.

Vi erbjuder inte vilka produkter som helst. Produkterna vi erbjuder kan faktiskt bokstavligt talat rädda liv. Vilket gör vårt arbete, att rekommendera rätt enhet till rätt projekt, enormt viktigt.

Så här säger VD Mikael Törnberg om vår tillväxt:

"Jag tror att det vi dagligen gör i ACS Nordic är det som har drivit och fortfarande driver den tillväxt vi ser. Att tillsammans med våra samarbetspartners och kunder ta fram hållbara och säkra lösningar för att optimera förutsättningarna att rädda liv."
- Mikael Törnberg, VD