Acumo Communication Solution Nordic AB

Visst vet du att ACS Nordic AB är ett systerbolag till Acumo AB och att vi faktiskt fram till 2017 tillhörde Acumo AB?
Publicerad: 27 april 2022

Januari 2017 valde framgångsrika Acumo att bryta ut sin försäljning av larmdon med tillbehör. Uppdelningen av bolaget blev ett naturligt steg i bolagets utveckling och strategiska plan framåt.

Det nya företaget med uppdrag att förse Norden med enheter och kunskap kopplat till larmdon, fick namnet: Acumo Communication Solution Nordic AB och kallas således för ACS Nordic.

Tack vare uppdelningen av produktkategorierna mellan de två bolagen, kan båda verksamheterna erbjuda sina kunder tydligare kommunikation och en ännu högre service.

Även om det som en gång var ett bolag nu är två, jobbar vi tätt tillsammans och sitter fortfarande i samma lokaler i Uttran, strax utanför Stockholm. Vi har samma ledning, delar på flera funktioner som fördelar sin tid mellan bolagen, slutligen ägs sen 2019 både ACS Nordic och Acumo av Indutrade.

Ett framgångsrikt samarbete utan lyckligt slut… för den här sagan har vi för avsikt att inte avsluta, den ska fortsätta utvecklas varje dag.

För det som inte blir bättre… upphör att vara bra!

Vi vill självklart även bidra till att göra våra kunders affärer bättre och än mer hållbara. Kontakta oss så får vi bidra med vår kunskap.