Gläds efter Sectech!

Det har snart gått en månad sedan vi ställde ut på säkerhetsmässan Sectech i Älvsjö, men glädjen över att få återse kunder och intressenter lever kvar.
Publicerad: 24 november 2021

Vi från ACS Nordic hade alla stora förhoppningar innan mässan, om att Sectech 27-28 oktober skulle bli en hitt - och så rätt vi hade! Positiv stämning, intressanta samtal och nyfikna besökare - vi kunde inte begära mer av de två dagarna som Älvsjömässan bjöd på.

Det slutar inte där, det är inte bara glädjen efter att få återse kunder och intressenter lever kvar efter mässan. Även jobbet att skapa band till nya- och stärka redan befintliga band till kunder är något som vi arbetar med löpande varje dag, hela året.

Vi kan inte nog understryka att vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter. Det är vårt genuina intresse av att delge vår kunskap och kompetens som gör att våra samarbeten håller över tid. Kom gärna till oss med era problem i pågående och-/ eller kommande projekt – vi ger dig en optimal lösning!

Sortiment