Vi rivstartar 2022!

Nytt år med nya möjligheter. Vi, ACS Nordic, rivstartar nya året med produktnyheter, mässa, spännande projekt både internt och tillsammans med kunder.
Publicerad: 10 januari 2022

Nya året 2022 är i gång och vi ser väldigt mycket fram emot vad som komma skall. Även om mycket fortfarande är oklart angående pandemin ser vi ljusglimtarna och känner själva att vi anpassat vårt arbetssätt på ett effektivt sätt utifrån rådande situation.

Även om vi smått smygstartat lanseringen av vår stora produktnyhet trådlösa larmdon, kommer vi inom kort publicera en gedigen presentation. Vi har fått ett stort intresse redan nu och är väldigt hoppfulla för hur nyheten ska tas emot av våra kunder och intressenter.

Förutom produktnyheter, rivstartar vi året med Sectech-mässa i Norska Lillestrøm redan 9-10 mars. Sen planerar vi självklart att vara med på SKYDD-mässan i Älvsjö under hösten.

Är du nyfiken på vårt sortiment eller har funderingar på hur enheterna ska användas för bästa effektivitet? Hör av dig till oss så bokar vi in ett förutsättningslöst möte, via video, telefon eller klassiskt besök med säkra avstånd!