Tjenester

Våre produkter er ingenting uten våre tjenester. Selv om vi vet at du besitter betydelige kunnskaper, mange ønsker og lang erfaring, tror vi at vi kan hjelpe deg til en enda bedre løsning ved å snakke litt. Test oss!


Les mer om våre tjenester

For å sikre god kunnskap og sluttresultat i toppklasse, tilbyr vi ikke bare førsteklasses alarmorganer. Vi tilbyr også tjenester slik som utdanning, inspeksjon, rådgivning og prosjektering. Feil alarmorgan på riktig plass, eller riktig alarmorgan på feil plass, kan være avgjørende for både økonomien i et prosjekt og ikke minst for sjansen til å redde liv.

Vi har ett samarbete med AR Brandsäkerhet, tillsammans erbjuder vi bland annat besiktning och konsultuppdrag. Vår samarbetspartner AR Brandsäkerhet, är ett certifierad besiktningsföretag.

Läs mer om AR Brandsäkerhet

Larmdon som räddar liv

Vi från ACS Nordic är väl medvetna och mycket stolta över att många av de produkter som vi erbjuder faktiskt är livsavgörande för säkerheten i dess omgivande miljö. Produkterna monteras inte bara för sakens skull, och vi vill inte att våra produkter appliceras på vare sig fel plats, eller på fel sätt. Att kommunicera med våra kunder för att optimera förutsättningarna för våra produkter är därför en viktig del i vårt arbete.

Vad kan vi hjälpa just er med? Tveka inte att kontakta oss, så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning på era problem!

Om oss

Salg av blinklys og sirener på det nordiske markedet. Stort tilbud av alarmorganer som er godkjent i henhold til EN54, også enheter tilpasset til Ex- og MED-klassifiserte områder.
Nyhetsbrev
Registrer deg som mottaker av nyhetsbrevet vårt for å motta nyheter, informasjon, tips og triks på e-post.
Nyhetsbrev

Åpningstider

  • Man–tors: 07.30–16.30
  • Fre: 08.00–15.00
Følg oss!
ACS Nordic AS
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen

Postboks 474
NO - 1411 Kolbotn

© 2024 ACS Nordic. All rights reserved. | Personvern og informasjonskapsler.
phone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-up-circle