Lyckade dagar på Sectech

Vi vill rikta ett stort tack till arrangören AR Media International AB och inte minst till ALLA besökare som kom till vår monter.
Publicerad: 30 oktober 2023
Team ACS Nordic på Sectech

Uppskattat kunskaps-fokus

Under mässan fokuserade vi på att stärka våra befintliga kundrelationer genom att visa upp vår kunskap och erfarenhet vid val av rätt larmdonsenhet till rätt plats. Vi är glada och stolta över att vårt fokus uppskattades både av nya- och våra befintliga kunder.

Dom två dagarna på Stockholmsmässan har varit precis som vi hoppades - fyllda av inspirerande möten med nya och befintliga kunder, samarbetspartner och intressenter.

Våra projektsäljare Mikael Eriksson, Johan Nilsson & Calle Engström var på plats under båda mässdagarna. Många kontakter skannades av och nu återstår det alltid lika givande arbetet att följa upp alla förfrågningar.

Nytt rekord

Fackmässan Sectech är till för alla som arbetar med säkerhet. De två mässdagarna fick totalt 3075 besökare vilket slog nytt rekord! Efter succén i år, har vi redan bokar in oss på kommande Sectech-mässa 2025.

 


Kunde du inte besöka mässan?

-  Ingen fara om du missade årets mässa!

Vi bokar gärna in ett förutsättningslöst möte där vi får chans att berätta om vårt värdeerbjudande och vilka möjlighet ett samarbete kan skapa. Kontakta en av våra projektsäljare redan idag!

Boka in möte